Tänään muutaman tunnin kuluttua onkin aika lähteä valumaan kohti satamaa, laivalla suuntana Tukholmaan. Kivan kelin kyllä lykkäsi, taas kerran, laivamatkaa ajatellen, ensi yöksi kun on lupailtu jopa 20 m/s olevaa tuulta.

Tukholmassa siis sijaitsee lähin Filippiinien suurlähetystö ja tarvittavat dokumentit pitäisi saada lopulliseen kuntoon huomenna, että pystytään Vannesan kanssa sanoa sen tärkeän sanan, tahdon, tuomarin edessä marraskuussa ollessani hänen luonaan.

Sinällään huvittavaa, että me emme ole vielä kertaakaan tavanneen kasvotusten, ainoastaan netin ja puhelimien myötävaikutuksella. Ja kuitenkin olemme kummatkin varmoja, että nyt on aika mennä avioon. Ja tälläkin hetkellä olen minä vielä hyvin tuoreesti eronnut ex-vaimostani, kun odotusaika vihdoinkin päättyi elokuussa ja saatiin lopullinen päätös avioerosta.

Tämä avioliittoon ja Suomessa yhteen muuttamiseen tähtäävä höyryjyrä tuntuu vain kiihdyttävän vauhtiaan. Ei tässä ole mennyt kuin muutama päivä siitä, kun Natalia blogissaan kertoi, että minä olen menossa täyttä höyryä naimisiin. Kuitenkin vaikuttaa siltä, että höyryä löytyy lisää ja lisää. :D

Suurimpana syynä siihen, että kiirehdimme viettämään häitämme ensitapaamisen yhteydessä on se, että emme halua olla erossa toisistamme yhtään kauempaa kuin mikä on välttämätöntä. Nytkin jo on kummallekin vaikeata se, että toinen on niin kaukana, mitä vaikeutta on etäisyys tuottanut alusta asti. Yllättävän hyvin olemme kuitenkin löytäneet voimia pärjätä ja odottaa, ja vielä on sitä kuukausia edessä ennen kuin saan heidät tuotua Suomeen, taloudelliset realiteetit kun on otettava huomioon. Eli miksi, Veikkaus, arvoit taas aivan väärät lottonumerot? :D No, tosin en ollut laittanutkaan raha-anomusta sisään... ei kerta kaikkiaan ole rahaa sellaiseen, kun kaikki ylimääräinen ja vähän enemmänkin menee suoraan Western Unionin kautta Filippiineille. ;)

Tällä kertaa hieman lyhyempi päivitys, seuraavan kerran sitten tiistaina, kun olen päässyt Ruotsin puolelta takaisin, toivottavasti tämän pään vaatima paperisota kokonaan valmiina.