Torstaina menimme Vannesan ja hänen vanhempiensan kanssa käymään City Healthin avioliitto-osastolla täyttämässä viimeiset vaatimukset aviolupaa varten. Kävimme täyttämässä hänen vanhempiensa kanssa viimeisen paperin, ja kaikki neljä vannomassa, että olemme täyttäneet paperit oikein, että kaikki on kuten pitää ja että meillä on, Vannesan ikä huomioiden, vanhempien lupa häitä varten.

Nyt odottelemme heinäkuun viidenteen asti, jolloin iltapäivällä käymme hakemassa luvan, koska sen saa sieltä ainoastaan iltapäivisin. Ensi viikolla olisi tarkoitus olla yhteydessä paikalliseen tuomariin, jota meille on jopa suositeltu ja sopia tarkempi hääpäivä hänen kanssaan. Minkä siis pitäisi olla ennen lapsen syntymää eli mahdollisimman nopeasti viidennen jälkeen. Ihan varmuuden vuoksi, sillä vaikka täällä keisarinleikkaus suositellaan tehtävän pari viikkoa ennen syntymää voi synnytys käynnistyä käytännössä koska tahansa.

Mutta nyt siis reilun viikon odotus edessä, että saamme sen luvan haettua ja sitten salamana viettämään häitämme. Tiedottelen sitten hieman lisää taas kunhan olemme olleet tuomariin yhteydessä.