Olen positiivisesti yllättynyt. :) Viime yönä käydessäni linja-harjoittelussa - kyllä, yöllä - huomasin varikolla ilmoituksen, että kesän lomien tiedot näkyvät nyt tietokoneelta. Päätin sitten tarkistaa omani.

Olin hakenut palkatonta vapaata tarvittavat seitsemän ja puoli viikkoa (14.6. - 4.8.) Filippiinien matkaa varten, että kerkeämme Vannesan kanssa hoitamaan kaiken siellä päässä, mitä nyt matkan aikana pitääkin keretä. Ensimmäisellä haulla olin saanut vastauksen "ei" bumerangina takaisin, jonka jälkeen olin yhtedessä varikon liikennepäällikköön rakentavassa hengessä ja kun hakulomakkeita tuli lisää, pistin uuden loma-haun päälle, edelleenkin samalle seitsemälle ja puolelle viikolle palkatonta vapaata.

Nyt sitten näinkin koneelta tuloksen: loma on myönnetty, hieman muutettuna tosin. Ensimmäiset kaksi ja puoli viikkoa (14.6. - 1.7.) sain jopa ihan vuosilomana, joten tulee hieman ylimääräistä rahaa siitä. Seuraavat kaksi viikkoa (2.7. - 14.7.) onkin sitten palkatonta vapaata ja viimeiset kolme viikkoa (15.7. - 4.8.) on merkitty isyyslomaksi. Ei siis tarvitse pelätä työpaikan menettämisen puolesta, kun ei tule reilun seitsemän viikon luvatonta poissaoloa. :) Onneksi!