Olin kirjoittanut tämän jonkin verran aikaisemmin, mutta en päässyt vuodatukseen kun muistitikku oli matkassa, joten kirjoittelen tämän tässä Internet-kahvilassa istuessani uusiksi.

No niin, tuomarinkin kanssa on nyt käyty juttelemassa. Hän oli jopa sitä mieltä, että koska voimme hakea aviolupamme yhdeltä maanantaina, voisimme viettää häitämme jo kahdelta samana iltapäivänä. Päädyimme kuitenkin lopulta seuraavan päivän aamuun: häitä vietämme tiistaina 6.7. kello 10 paikallista aikaa, mikä tarkoittaa sitä, että haettuamme City Healthistä aviolupamme, meillä ei tule olemaan hirveä kiire Minglanillan oikeustalolle häihimme, vaan saamme rauhassa matkata kotiin ja vasta seuraavana aamuna siirtyä oikeustalolle.

Tänään Vannesa puhui setänsä kanssa, joka on yksi kahdesta tarvittavasta todistajasta, muutama päivä sitten hän puhui jo toisen todistajan, tätinsä, kanssa. Eli kaikki on käytännössä kunnossa, kunhan rahat vain riittävät kaikkeen - meillä kun pitää olla tietty summa rahaa matkassa hieman päältä viikon päästä sairaalaa varten...

Seuraava päivitys tullee häiden jälkeen...