Suurin osa lahjoista on nyt ostettu, vain yksi puuttuu vielä... yksi, joka saa meidät kummatkin punastelemaan. ;) Ja näyttäisi siltä, että saatan joutua ostamaan vielä valkoisen kauluspaidankin, kun en omaani löydä. Ja pitäisi löytää tai ostaa vielä musta solmiokin - mielellään turvasolmio, minä kun en oikein hallitse sitä solmimisen jaloa taitoa.

Lahjoja kyllä riittää enemmän kuin laki sallii. :D Isot kasat tavaraa, yli kolme kiloa suklaata... miten saan vaatteita mahtumaan laukkuun? Pitää varmaankin pakata vain kahden tai kolmen päivän vaatteet ja pestä niitä Vannesan kanssa tarpeeksi usein, että riittää tilaa lahjoille. Onneksi on vielä käsimatkatavarat, joihin saa jokusen pienemmistä lahjoista sijoitettua.

Niin, ne hyvät uutiset: sain tänään vastauksen kyselyyni suurlähetystöltä - paperini ovat valmiit, olivat vain hukanneet osoitteeni, vaikka se oli yhdessä niistä! Ja lisäksi alkuperäisessä kyselyviestissäni, jonka lähetin aikaisemmin tänään - kuitenkin kysyivät osoitetta uudestaan. Mutta kai ne nyt Ruotsin puolelta hyvin nopeasti tulevat! Voi, kuinka ihanasti asiat edistyvätkään! :D